VERTIGE
BRUSSEL
Ontdek onze filosofie
VERTIGE

Filosofie

Sinds 2015 is Vlaanderenstraat 19 het adres van SAN BRUSSELS: het eerste van de hybride stadsrestaurants bedacht door chef Sang Hoon Degeimbre (L’air du temps**), die brak met de traditionele gastronomie om smaak en precisie te brengen in een warme ontspannen sfeer.

In 5 jaar tijd groeide de zin in nieuwe uitdagingen en zijn er nieuwe projecten gestart. Eén ervan is: een definitie schrijven van de gastronomie van morgen, met als fundamenteel uitgangspunt de natuur, duurzaamheid, met een minimale CO2-voetafdruk.

Op dinsdag 23 juni geeft SAN BRUSSELS de fakkel door aan VERTIGE en het talent van chef Kevin Perlot. Kevin Perlot is pas 25 jaar oud en heeft gewerkt voor enkele grote Belgische restaurants (waaronder ons eigen L’air du temps** waar hij 3 jaar bleef). Vandaag vervoegt hij de SAN-familie om zijn ambitie met ons te delen: het ontwerpen van een duurzame, eigentijdse gastronomie die essentieel is in de wereld van vandaag.

Layer
Layer
Layer
VERTIGE

Het team

Image module

SANG HOON DEGEIMBRE

Chef-kok Kevin Perlot wordt ondeesteund ​​door zijn sous-chef Victoria Ernst, de butler, Philippe Lamourette, Djordjine Mahe en Boubakar Diallo.

HET TEAM

Vlaamsesteenweg 19
1000 Brussel
+32 (0)2 318 19 19
info@vertigebxl.be
Wij verwelkomen uw reserveringen elke avond van dinsdag tot zaterdag, van 19.00 uur tot 20.30 uur, evenals vrijdag- en zaterdagmiddag, van 12.00 uur tot 14.00 uur. Het restaurant is gesloten op feestdagen, zondag en maandag, evenals voor de lunch van dinsdag tot en met donderdag.

Gesloten van zondag 24 december 2023 t/m dinsdag 9 januari 2024, heropening op woensdag 10 januari avond.
Gesloten van dinsdag 2 april t/m dinsdag 9 april 2024.

Ik wil reserveren

Laat ons een bericht, we komen zo snel mogelijk bij u terug.

Menu’s

Vertige is een inventieve en creatieve keuken, vers, respectvol en toegewijd, gebaseerd op producten en hun geschiedenis, op de natuur en haar seizoenen, en die met elke oogst mee evolueert. Vertige heeft een eigen identiteit, het is een reis door de terroirs, een ontmoeting met artisanale makers, een duurzame en geëngageerde keuken.
Image module
49 € / 55 € / 85 €

VEGETAL MENU

49 € / 65 € / 95 €

DISCOVERY MENU

VEGETAL 3 gangen
49 €
voorgerecht, hoofdgerecht en dessert van het menu, naar keuze van de chef en alleen 's middags
VEGETAL 4 gangen
55 €
's middags en 's avonds behalve vrijdag en zaterdag avond
VEGETAL 6 gangen
85 €
's middags en 's avonds
wine pairing 4 services
45 €
wine pairing 6 services
55 €
hapjes
witte asperges van Jurbise
radijs, lavas
wortel [6 gangen]
spinazie, sezam
nieuwe raap [6 gangen]
kleine uien, kamille
groene asperges van Jurbise
in groene sausje
knolselderij
wilde knoflook
rabarber
buffelmelk, dragon
versnapering
zuurdesembrood, boerenboter
DISCOVERY 3 gangen
49 €
voorgerecht, hoofdgerecht en dessert van het menu, naar keuze van de chef en alleen 's middags
DISCOVERY 4 gangen
65 €
's middags en 's avonds behalve vrijdag en zaterdag avond
DISCOVERY 6 gangen
95 €
's middags en 's avonds
wine pairing 4 gangen
45 €
wine pairing 6 gangen
55 €
hapjes
witte asperges van Jurbise
radijs, lavas
rode tonijn [6 gangen]
spinazie, sezam
nieuwe raap [6 gangen]
kleine uien, kamille
vangst van de dag
groene asperges van Jurbise in groene sausje
rund uit Ferme de Tarbeux
knolselderij, wilde knoflook
rabarber
buffelmelk, dragon
versnapering
zuurdesembrood, boerenboter
boerderij Nos Pilifs, belAkker, David Errera van Cyclefarm, de tuinen van l’Air du Temps, La Fruitière